De Veilingmeester Fase II te Kapelle

Kapelle - Kapelle
Actueel aanbod

€ 150.000,- tot € 319.900,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
139 - 470m2

Over dit project

FASE II DE VEILINGMEESTER OMVAT TOTAAL 18 WONINGEN

5 stuks rijwoningen type, de HANDELAAR;
6 stuks 2-onder-1-kapwoningen, type de KEURMEESTER;
7 stuks vrijstaande woningen, type de VEILINGMEESTER;

tevens zijn er ook vrije kavels beschikbaar

Op de voormalige locatie van het veilingterrein in het centrum van Kapelle zal een nieuwe woonwijk komen. Deze prachtige centrum locatie is een ideale plek om te wonen met alle voorzieningen die Kapelle te bieden heeft binnen handbereik. Er zullen diverse soorten huizen gebouwd worden, van starters woningen tot vrijstaande woningen en patiobungalows.

Bent u geïnteresseerd om op deze unieke plek te wonen, dan kunt u zich hier inschrijven. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

De woningen:
Fraai gelegen tussen de Oude Veiling, de Stationsstraat en de statige van der Biltlaan met haar prachtige bomen zal het bouwproject “De Veilingmeester” worden gerealiseerd.
Zondermeer een bijzonder plan met een grote verscheidenheid aan woningentypen. Dit staat garant voor een gevarieerde wijk, waar jong en oud met plezier zullen wonen.

Het totale bouwplan bestaat uit 61 woningen. Binnen de ontwikkeling is veel aandacht voor rust en ruimte, termen die Kapelle niet vreemd zijn. De woningen hebben een uitgekiend op elkaar afgestemd ontwerp, wat samen met de frisse kleurstelling zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

Veelzijdigheid is het toverwoord. Tijdens het ontwerpen en indelen van het gebied is door de ontwikkelaar en architect zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van een brede doelgroep. Het gevolg: een complete woonomgeving met starterwoningen, geschakelde woningen, twee-onder-een-kappers in twee typen en vrijstaande woningen op ruime tot zeer ruime percelen, die tezamen een harmonieus geheel vormen. Ook belangstellenden die specifiek op zoek zijn naar een woning met een gelijkvloers woonprogramma zijn niet vergeten. Binnen het plan zijn patiowoningen beschikbaar, die volledig aan deze wensen tegemoet komen.

De aanleg van diverse groenvoorzieningen vervolmaken het geheel en ontstaat er een bijzondere leefomgeving, waarvan ook u deel kunt uitmaken!

Algemene beschrijving Kapelle:
Kapelle: een idyllische en tegelijkertijd springlevende gemeente in hartje Zuid-Beveland, bekend van de miljoenen fruitbomen, die in het voorjaar het gebied een zachtroze en wit tapijt geven. Kapelle heeft niet voor niets de bijnaam “Bloesem van Zeeland”.

De gemeente Kapelle telt vier kernen, die in 1970 door herindeling zijn ontstaan en telt totaal ruim 12.000 inwoners. De gemeente is gelegen in het fraaie gebied tussen de Ooster- en Westerschelde en heeft een uitstekend woonklimaat met een brede waaier aan voorzieningen. Zo beschikt het over een gevarieerd winkelaanbod, die de bewoners voorziet in de dagelijkse behoeften. Voor wie wat uitgebreider wil winkelen ligt Goes met zijn gezellige historische centrum op slechts enkele kilometers afstand.

De kernen Wemeldinge en Kapelle-Biezelinge beschikken over een openbare bibliotheek en alle kernen kennen een bruisend verenigingsleven. De gemeente Kapelle heeft diverse basisscholen en ook het voortgezet onderwijs is in de nabijheid aanwezig.

De regio is o.a. door de aanwezigheid van de rijksweg A58 en een prima spoorwegverbin-ding uitstekend bereikbaar. De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen aan de honderden kilometer fietspaden die de omgeving rijk is. Het gebied met name rondom de Oosterschelde is adembenemend mooi en mag zich niet voor niets sinds 2002 “Nationaal Park Oosterschelde” noemen.

Tot slot is ook de schitterende Zeeuwse kust met zijn uitgestrekte stranden binnen 15 autominuten bereikbaar. De compleetheid van al deze voorzieningen maken Kapelle tot een woonplaats waar het zeer aangenaam wonen is met als belangrijkste kenmerken: rust, ruimte en natuurschoon.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Veilingmeester Fase II te Kapelle
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
44 (waarvan 61 beschikbaar)
Prijs
€ 150.000,- tot € 319.900,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kapelle.

Aanmelden